samiramist
Kayıtlı Üye
eski bmwmi ostim taraflarında %50 indirimle 75 milyona yaptırmıştım...hala aynı fiyat mı bilmiyorum bende düşünüorm yaptırmayı ii biyer bulursan paylaşırsan sevinirim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ben oarayı biliyorum sanki metro ile gierken macunköyü gecince gözüken yer mi? baya ucuz bir yere benziyor ama bilmiyorum nasıl bir yer. sen memnunmuydun oradan. bide bende citoen xsara2 var bastan asşağı temızlenmesı gereken hep şantiyede kullandım araba rezelet halde boyada içide dişida onu oraya götürmeyi düşünüyorum senin orası hakkındaı yorumların neler?
ben memnun kalmıştım aracım siyahtı kılcal çizikler fln yok olmuştu......kullandıkları malzeme turtle waxın ürünleri çok kötü malzeme değil turtle.....halen indirim devam ediyosa git konuş bence derim...