Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arabanı otomatik yıkama makinalarına sokma derim...
Eğer o yıkanan püsküllerde aşırı derecede çamur varsa,***ünmeyle arabanın boyasını mehvediyor. Bu kadar az bile olsa yapmış olabilir.Ayrıca yıkatırken fırça kullanılmasıda boyada hareye yani kılcal ince ince çiziklere neden olabilir.2 ya da 3 en fazla bir senede.
Fırça ile yıkanmış araban,yada Sezginin dedigi gibi otomotik yıkama makinelerine sokma..
Bugün arabamı iç dış yıkatmak için autowax'a gittim. Oradaki çocuk abi bu boyaya arabaya nolmuş bez hiç kaymıyor pürüzlü dedi. Başta gıcık oldum çocuğa hiç bakmadım, dikildiğim yerden kuruldum zaten yeni başlamış falan. Sonra oradaki tanıdığım diğer elemanla gittim arabanın yanına hiç dikkat etmemişim o kadar kötüydü ki. pürüzlüydü harbiden hiç bi parlaklık yoktu. binlerce fırça çiziği gibi bişeyler falan. ordaki birkaç arabaya sürttüm elimi öyle değillerdi. dünyam yıkıldı tüm moralim bozuldu. halbuki aldığım günden beri hala arabamın parlayışını mutfak camından izlerim kendimce. Bende ne gerekiyorsa yapalım dedim. yarın götürücem.
pasta, cila, boya koruma, motor yıkama, ozon tezenfekte, araç içi ayrıntılı temizlik gibi şeylerin hepsini yaptırıcam kaç para tutarsa tutsun.
Fakat 13 aylık bir arabada böyle bir sorun yaşayacağımı hiç düşünmezdim. küçük bir parçaya pasta uyguladık. dokunmadaki his direk değişti. sizce neden bu pürüzlük neden bu kaymama olayı. lütfen acil cevap bekliyorum.
@Absolut @atay78 @RedLine+ @
Çöllü
abı bu yazı secenegını kullanmanın ozel bı nedenı varmı cunku baya bır goz tırmalıyorda bırde forumda yasak dıye bılıyorumBeyler değerli birikimleriniz ve bilgilendirmeleriniz için sonsuz teşekkürler. Bayramdan sonra bugün ve yarın yaptıracağım bakımların parasını ödedikten sonra ayıracağım ilk parayla kesinlikle güzel bir setup kuralım arabam için. Süper olur! Tekrar rahatsız ederim sizi bu konuda.
Siteyi inceleyeceğim.