Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ürün çok güzel fiyatta biraz daha ikram olursa düşünebilirim. Lakin internet satışı da neredeyse bu fiyata daha öncede görmüştüm promosyon olarak çerçeve de hediye ediyorlar ancak şu an linkini bulamadım araştırılırsa bulunabilir. SEAT LEON RCD 510 GittiGidiyor'da 56771383 550TL fiyat biçmişler.
Ben de baktım sahibinden ve gittigidiyora..Oradaki fiyatlarla aynı sayılır..Şu anda bakılırsa zaten 600 TLye sadece teyp veriyorlar.. 450-500 civarındakiler de tamir görmüş..Ben artı çerçeveyi de veriyorum.. Zaten söyledim memnuniyetsizliğim yok.. Satılırsa iyi olur maddi durum için ama satılmazsa çok da kötü olmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.