www.t1nanotech.com sitesine bakarsan görürsün.. İETT otobüslerinde kullanılmaya başlanıyor bu ürün.
http://www.t1nanotech.com/icerik/yakit-katkisi-nedir?/kullanan-ulkeler/ bu sayfayı oku.. %25 yakıt tasarrufu diyor bunu savunmuyorum çünkü yüksek bir rakam.. 10litre yakıyorsa 7.5 yakacağını söylüyor yani böyle bir duruma bende inanmam.. Fakat 10'dan 9'a düşürüyorsa ona sen hiçbir işe yaramıyor diyemezsin ki gösterdiğin belgelerde de o ürünlerin bir işe yaradığını görebiliyoruz ama sen hiçbir işe yaramıyor diyip ve o belgeleri paylaşarak kendi içinde çelişiyorsun. Az da olsa bir işe yarıyor ki sen tek bir ürünle 500hplik aracı 550 hp yapmayı mı planlıyorsun
520hp oluyor o ürünle ki o ürün hakkında hiç olumlu referans almadım
500hp'de 20hp veriyorsaa 100hp'de 4hp verir gibi bir bakkal hesabı bile yapabilirsin
ve denersin olmazsa atarsın ve önermezsin.. Benim sorunum şu.. Hiç kullanmadığın bir üründen bahsediyoruz nasıl oluyor da hiç işe yaramadığını savunuyorsun ki ben kullanarak yararını gördüğümü dile getiriyorum.. Bu durumda ilk yazdığın mesajdaki tabirinle bize yalancı olarak lanse etmeye çalışıyorsun.. Ben yalan söyleyince bu ürün için ne gibi birşey geçicek elime? Yakıt katkısının belgeleri o sitede.. Aynı zamanda birde girip yağ katkısının belgelerine bakarsan orda da fayda gösterdiğini görürsün.. Demek istediğim şu :
"Kullanmadığın bilmediğin, eline almadığın bir ürün hakkında yorum yapma"