işte anlaşılmayan nokta bu kimsenin zaten senin pohpohlamana ihtiyacı yok sana örnekli anlatmak lazım
Örn: bir ibiza sahibi yeni aracını koydu resimlerle paylaştı.....
senin cevabın: bu kasa en iğrenç ibiza kasası
yada şöyle bi cevap: bu kasayı başarılı bulmuyorum bana hitap etmiyor çizgileri yüksekliği ve tarzı beni tatmin etmiyor Hayırlı olsun kazasız belasız...
yada şöyle bi cevap:İbizalar bu kasa ile çok değişti ve ben ısınamadım daha başarılı olabilirdi açıkcası bana hitap etmiyor...hayırlı olsun....
Benim demek istediğim bizde burda milleti pofpoflamıyoruz ama yorumlarda sivri olmak ayrı biraz daha soft yorum yapmak farklı sen direk batırıyosun öyle bişey yok kardeşim 27 yaşındayım bende herşeyi söylemeyi severim ama arabayı almış vbi adamın yada yapmış bi adamın güm diye suratına yapıştırırken bi düşünürüm gerekirse yorum yapmam yada yorum yazacaksam biraz daha güzel bi yorum yapmaya çalışırım en azından bu kimseyi pohpohlamak değil kimsenin burda çıkar için bulunduğunu da sanmıyorum olayları yanlış algılama benden fikrimi yazmamı istedin bende yazdım tanınmaktan bahsediyosan beni de tanıyanlar bilir emin ol kimsenin arkasından konuşmam seni de bana tanıtan arkadaşlar abi çok iyi bir insan aslında forumda yazdığı gibi değil diye yorum yapıyolar bende diyorum ki kendi kendime sana değil Ya Göründüğün Gibi Olucan Yada Olduğun Gibi Görüncen nokta benim yorumum bu kadar............
key: