Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
"3 serisine param yetmedi ucundan tutturdum en ucuz bmwyi aldım benimde bmw'm olsun diye." isteklerini bilmiyorum ama leonla takas yaparsan ya pişman olursun yada hiçbi farklılık bulamazsın arada. kalite olarak elbet çok daha güzel ama kalite ve isim dışında birşey bekleme bana göre. bmwlerin 1.6 motoru kasa ne olursa olsun pek güzel olmuyor 2.0 motora da bak derim (ben ki senelerin bmw fanatiği bunları söylediyse düşün artık )
ama alırsanda hayırlısı olsun şimdiden
bmw sahibiyle buluştum pek hoşuma gitmedi.boyanan yok tamamda taş izi falan çok.donanım çok yetersiz geldi..leondan sonra araba beyenemicez sanırım..
---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:03 ----------
3 serisine param yetmedi derken?? 04-05 model e-46 kasa en kral 3.16i yi zaten 34-35 bine alabiliyosun.. en ucuz bmw yi aramıyorum yaşam tarzı olarak da genelde ''3 kuruş fazla olsun güzel olsun'' felsefesini benimsemişimdir..eşim 1.16 ları sevdiği için bakmıştım inceleyince oda vazgeçti.. 3 kasa aramaya devam..