Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bluetooth hatası hk.

Android Auto'nun açılmamalarının %99 sebebi kablo kaynaklı. En son nispeten kalın ve kısa bir kablo aldım şu anda neredeyse hiç sorun yaşamıyorum. Fazla kalın bir kılıf kullanılır ve usb'nin tam oturmasına engel olursa da sorun olabiliyor.
Hangi kabloyu kullanıyorsunuz ? Belki başka sorun yaşayanlarda onu alabilir şahsen bende almak isterim. @Emretemizkan senin konuyuda biraz kirletmiş gibi olduk kusura bakma ama :)

Hangi kabloyu kullanıyorsunuz ? Belki başka sorun yaşayanlarda onu alabilir şahsen bende almak isterim. @Emretemizkan senin konuyuda biraz kirletmiş gibi olduk kusura bakma ama :)

Kablo

Ama internetten almadım, bir yapı marketten almıştım denk gele. Mesele markası da mümkün mertebe kısa ve orjinal kablosundan kalın olması. En çok sorunu orjinal samsung kablo ile yaşamamıştım, şu anda 2 farklı araçta 2 farklı kabloya düzenli kullanıyorum bir sorun yok.

Geri
Üst Alt