Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bluetooth hatası hk.

Emretemizkan

Kayıtlı Üye
Merhabalar, aracımda telefon Bluetooth üzerinde iken örneğin Instagramda video açıyorum fakat arabadan ses alamıyorum otomatik ses kısılıyor. Sesi açınca, kapalı bile olsa Spotify otomatik açılıp müzik sesi geliyor, Spotify kapatsam bu sefer tekrar Instagramda ses kısılıyor. Doğal olarak sesler karışıyor. Var mıdır bir çözümü? Şimdiden teşekkürler

Merhabalar, aracımda telefon Bluetooth üzerinde iken örneğin Instagramda video açıyorum fakat arabadan ses alamıyorum otomatik ses kısılıyor. Sesi açınca, kapalı bile olsa Spotify otomatik açılıp müzik sesi geliyor, Spotify kapatsam bu sefer tekrar Instagramda ses kısılıyor. Doğal olarak sesler karışıyor. Var mıdır bir çözümü? Şimdiden teşekkürler
Valla bende instagram olsun facebook olsun o an spotifden calan müziği dondurup story videoyu arabadan sea geliyor video bitince otomatik spotify kaldigi yerden devam ediyor belki bi ayar vardır kurcalayin biraz

Valla bende instagram olsun facebook olsun o an spotifden calan müziği dondurup story videoyu arabadan sea geliyor video bitince otomatik spotify kaldigi yerden devam ediyor belki bi ayar vardır kurcalayin biraz

3 gündür arabada kurcalamadığım yer kalmadı açıkçası. Belki bilen birisi vardır diye yazayım dedim..

Araçla değil telefonunuzla ilgili bir durum aslında. Aynı bluetooth protokellerini destekleyen hangi araca bağlasanız aynı şey olur. Aracın tek yaptığı bildiğim kadarıyla bağlantı kurulduğunda otomatik olarak çalma komutu göndermesi, o da kullanılabiliyorsa default medya çalar neyse onun çalışmasını sağlar.

Araçla değil telefonunuzla ilgili bir durum aslında. Aynı bluetooth protokellerini destekleyen hangi araca bağlasanız aynı şey olur. Aracın tek yaptığı bildiğim kadarıyla bağlantı kurulduğunda otomatik olarak çalma komutu göndermesi, o da kullanılabiliyorsa default medya çalar neyse onun çalışmasını sağlar.

iPhone 8 kullanıyorum, önceki aracımda böyle problem yaşamamıştım hiç, kaç gündür kafa patlatıyorum çözemedim hala

Eski aracınızla şimdiki arasındaki bluetooth protokelleri farklı olabilir. Leon'un bile farklı model yıllarında farklı protokolleri var. Eski 2013 Leon FR'ım ile şimdiki 2018 model arasında farklılıklar var, eski modelde telefonla araç bağlandığında müzik otomatik başlamazdı örneğin.

Telefonun arada aldığı bir yazılım güncellemesi de farklılığa yol açmış olabilir.

Sesi açtıktan sonra menüden medyayı seçiyor musunuz? Çünkü bazen bende ona 1 kere girmeyince ses gelmiyor.

Evet seçiyorum ona rağmen düzelmiyor, pes ettim artık zaten belli ki çözümü yok :)

Benide bazen gıcık ediyor özellikle şu android auto bazen açılmıyor falan gerçekten kablo zorunluluğu çok kötü orada, acilen kablosuz a geçilmesi lazım yenisinde var mı bilmiyorum da artık kullanmamaya başladım direk telefondan açıyorum gps'i bile bazen :)

Android Auto'nun açılmamalarının %99 sebebi kablo kaynaklı. En son nispeten kalın ve kısa bir kablo aldım şu anda neredeyse hiç sorun yaşamıyorum. Fazla kalın bir kılıf kullanılır ve usb'nin tam oturmasına engel olursa da sorun olabiliyor.

Geri
Üst Alt