Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
basit tam doldur deponu normal hayatına devam et ışığı falan bekleme şöyle bi 100 km falan yapınca tekrar doldur aldığın fiyatlara dikkat et ne kadar koyduysan km böl... çünkü ışıklar çok aldatıcı... 10 kere benzine geçiyor gaza alıyorum çünkü
bunu garanti test etmenin bir yolu yokmu bu lpg ustalarında aletleri filan yokmu takıp baksınlar filan, aşırı bir sıkıntı varsa anlaşılması için filan.
bu hafta sonu gelemedim ama müsait olunca geleceğim esenyurt tarafına. okulum yoğun bu aralar.depoyu fullemek bazen yanıltıcı olabılıyor tavsiyem ;
lpg yi tamamen bitirin hiç gaz kalmasın depoda daha sonra 80 liralık alın km yi sıfırlayın
ve yola devam edin gazın bittiği yerde kmye bakın atıyorum 350km yol gittiniz ve lpg tamamen bitti..
80 lirayı 350 ye bölün eşittir çıkan sonuç kmye yaktığınız para ortaya çıkacaktır..
kural herzaman böyledir almış oldugunuz yakıtın para miktarı 50-80-100TL herneyse
bölü gittiğiniz yol
LPG sarifiyatı ile ilgili olarak daha öncede bir çok konuda mesajlarım var
istanbul trafiği için 80 liralık yakıt ile 320km yol gitmenız bence gayet normal kmye 25krş yakmışsınız..
şehirlerarası (uzun yol) ile şehiriçi kullanım arasındaki yakıt farkı çok fazla olabilir..
bu yüzden bu durumu kıyaslamaya alırsanız yanılırsınız
benım aracım istanbul içinde 210krş yakıyor uzun yolda 170 krş yakıyor
şuan için herhangi bir önlem almanıza gerek yok zaten bunun altına inmez havalar soğumaya başladı
normal tüketimler 25 krş tan 26-27 krş a kadar çıkabılır