Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
5 dakika sonra biten su kacaktir bencede. Ayrıca motor açılsa segman falan değişse bile bu ölüm değil. Ben ilk arabamda ciddi motor revizyonu yapılmış halde aldim 3 sene motor tık demeden bindim öyle sattım. Tüketici toplumu olduk iyice eldeki malın kıymetini bilmek lazım.
peki teşekkürler bir an önce bir servise götürücem arabayı.sanırım su tankı veya hortumlarda kaçak var
geçmiş olsun inş. masrafsız atlatırsın..
hararet göstergesi yada yağ lambası tarzı ışıklar yandığı zaman zaten iş bitmiştir.. o yüzden lamba yada gösterge beklemeden arızayı en kısa zamanda giderin derim..
inşallah motor blokunda çatlak yoktur yoksa.......
eğer hasar önemli yerde ise motor ısındığında ibreye güvenip beklersin sonra su yetiştirmeye fırsat bulamadan motoru haşlarsın yazık olur çektir aracı kesinlikle...