Şeker Adam
Kayıtlı Üye
cam muh cok fuzulı su kaskonun anlasmalı oldugu yerlerde hıc orj cam yok ya.ama servıste hıc deıstırmedım.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kaskom yok zaten. 1.700 tl istemişlerdi. bende yaptırmadım
O iş o kadar basit değil Ogünabı takma kafana olmadı benım kaskodan alır senın araca ıscılık verıp takarız cokmu zor carler tukenmez
O iş o kadar basit değil Ogün
kafan rahat olsun 2 tampon cozdum 1 cam mı cozemıez
o nasıl olacak ogün. sonuçta senede 1 tane ön cam hakkı var kaskoyu bozmadan. ama başka arabaya nasıl halledeceksin?abı takma kafana olmadı benım kaskodan alır senın araca ıscılık verıp takarız cokmu zor carler tukenmez
Mehmet abi sıkma canını sen ya sana bişi olmasın ama arabana bi boy abdesti aldır yıkamacıda
o nasıl olacak ogün. sonuçta senede 1 tane ön cam hakkı var kaskoyu bozmadan. ama başka arabaya nasıl halledeceksin?
ya bı caresı bulunur ben hıc cam deıstırmedım ama bı bakıyım arasıtıryım bu ısı ben