kemal Erdoğan
Kayıtlı Üye
Ses yalıtımı için ne tavsiye edersiniz.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ses studyo izalasyonları var ya da yapışkanlı olanlar var googleden arasınız bulursunuz.davlumbazların içine...5 mm lık yeterli kalın oldu mu davlumbazı oturtamazsınız.sünger tarzı arasında 1 mmlik sac var ...ses yalıtımcı size yol gösterecektirSes yalıtımı için ne tavsiye edersiniz.
Amortisor icin buldugun zaman fiyat karşilastirmasi yapalim.fiyatini bildirin bakarsin benim aldigim yer daha uygundur...cunku ucuza getirttimSes yalıtımı için ne tavsiye edersiniz.
nasıl tıkırtı kesildi dimiArkalar takıldı. Z rotlar, rot başları , denge kolu lastikleri değişti. Ön amortisör takımı 240tl
[doublepost=1454346969,1454346830][/doublepost]Verdiginiz bilgiler için çok sağolun tek seferde sorunlarımı çözmem için çok yardımcı oldu.
kavıslerrde hep zıplarız yavaş gecersen zıplamaz yay olmaz yağlı amortisorleri atacan gazlıya cevircen tıkırtı vurmaların gecer...yalnız ön takım sürekli bakımlı tutuman gerekiyor ki tıkırtıların duyulmasın..malum yağlı amortisor serttir@kirlisakal metin abi bıktım kasislerde zıplamaktan abi bıktım, yay mı takayım amaortisörmü alayım abi