eneserol
Kayıtlı Üye
enes sen bakım yaptırdın mi ya
yok abi bu c.tesi randevu aldım ama daha cezmi abimden motor yağım gelmedi gelirse c.tesi bakıma girecem bu seslerin hepsini de gösterecem
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
enes sen bakım yaptırdın mi ya
yok abi bu c.tesi randevu aldım ama daha cezmi abimden motor yağım gelmedi gelirse c.tesi bakıma girecem bu seslerin hepsini de gösterecem
hmm tamam.. bende şu rölantideki sesle ilgili araştırıyorumda ilginç şeyler buldum, bi ara servise gittigimde soracam
nelermiş bulduğun şeyler abi paylaşırsan gittiğim de bende servise sorayım
işte bu ses bende de var bazen artıyor bazen kesiliyor bir türlü anlam veremedim o sese
seat-wosvogen-skoda-audi marka olan bütün araçlarda kronik zincir sesi var relanti devirde çalışırken arac harakete geçtiği zaman yüke bindiği için ses kesiliyor.
yok yok ben defalarcayağlattım hala kapılar gıcır gıcır ediyo ayrıca kronik olarak leonlarda 1-2 ve geri viteslerde takılma olduğunu biliyorumo gıcırtı kapıların yağsiz olmasından kaynaklanıyor. bu arada arabınızda yay veya büyük ebatlı jant varsa o da fark edebilir. yaydan dolayı şasenin ve amortisörlerin esneme payı azaldığı için kapı aralıkları gıcırdıyor.