EMRE KAAN ALPTEKİN
Kayıtlı Üye
şu anda bi arkadaşımızın arabasına aynı uygulamayı yapıyoruz plakayı çıkarmanıza gerek yok plakanın içini maske yapın çevresi hemen çıkıyo tinerle
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şu anda bi arkadaşımızın arabasına aynı uygulamayı yapıyoruz plakayı çıkarmanıza gerek yok plakanın içini maske yapın çevresi hemen çıkıyo tinerle
böyle nasıl altına krom plakalık
kenarları silersiniz orası kolay ama en önemlisi alıcağınız yere söyleyin plakalık istemediğinizi delmesinler tamponunuzu..
ben 2 kez slikonlu çift taraflı bantla yapıştırdım plakamı ama düştü! arka tampon cupra tampon plastik yani.. ne yapmam gerek ya bagajımda duruyor plaka
ben 2 kez slikonlu çift taraflı bantla yapıştırdım plakamı ama düştü! arka tampon cupra tampon plastik yani.. ne yapmam gerek ya bagajımda duruyor plaka