Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beyaz Ibiza'nın karanlık yüzü

hahha alemsinizzzz puhaha yalnız o umuttan başkasının sportrider ı varmıydı ya bayıldım bittim gülmekten öldüm puhahapuhaha

Tehlikemiz yok :D Aşkım beni düşünüyo hep kıyamam ben onaa en son Leondaki ses sisteminden sonra kıyamıyo bana. Mantıklı yaklaşımlarda bulunuyoo bende onu ikna etmeye çalışıyorum yaptırabilirmiyim diee :rolleyes: onada mantıklı gelirse yaptırıyorum :D
Sonuçta ikimizin arabasıı :eek:key:

evet baya ikimizin arabası geçen gün benimkini sen al snnkini ben alırım dediğimde " sen bnm arabamı kullanmayı beceremessinkiiiii" die teklifimi reddetti :D

evet baya ikimizin arabası geçen gün benimkini sen al snnkini ben alırım dediğimde " sen bnm arabamı kullanmayı beceremessinkiiiii" die teklifimi reddetti :D

Tamam o zaman aşkkk alıyim senni arabanıı sen benimkiyle işe git :D Otomatik olsa içim gamyemicek :D

yıkattım zilliyi bugün ama foto belki akşama çeker eklerim

:D güven banaaa perş kadar yağmur yokk ;) ve bugün yıkamacıma arabaya bindiğimde çok kızdım bi yeri arlamışşşş :kizgin:

hangi şirketin arabası :) çok şirin bir tosbağın var bebeemmm :D puhaha:cool:

kazasız belasız Umut'cum.. :) :eek:key:

Geri
Üst Alt