Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
[ı]"beyaz arabanın moda olma sorunsalı.."[/ı] :d :d
1600 TL İle alakası yok bence 2010 Yılının rengi Beyaz Dediler Aldı Herkes Beyaz Leonu Baktılar Güzelde Modifiye falan Oluyo Devamı Geldi 2006 Yılında Leonun Cıktıgında ki Rengi Siyah tı Herkes O Yıllar Siyah Dan Başka Renk Almıyorlardı Nerdeyse Beyaz 2010 Yılında Bu Kadar patlama verdi ve tuttu
şurda anket yap özel renk olayına extra para alınmazsa hangi rengi tercih edersiniz diye...görüceksin o zaman 1600 tl ile alakası var mı yok mu...bende özel renklerden mavi olanı alıcaktım ama 1600 tl vermek zoruma gitti...az buz bi para deil....ona o parayı verene kadar araca panoromik cam tavan opsiyonu eklettim ..
Berkay 2009 yılında beyaz renk patladı özelliklede üst segmentte. 2010 ve 2011 de sağolsun doğuş beyaz dışında pek bir araba getirmiyordu. Bu sebeplede insanlar beyaz almak zorunda bırakıldı.
Mesela ben. Asla almam derdim ama başka seçeneğim yoktu. Anladığım kadarıyla sende de var leon ozaman sende şahinler grubuna üye olmuşsun. Tabirin çok ucuz ve tepki toplayıcı. Burada arabalarına çok değer ve kıymet verenler var benim gibi. Alınmalarına ve tepki vermelerine sebep olursun.