Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bir yandan yorumları dinliyorumda herkes neden fenerin verilmeyen golünü konuşuyor geçen hafta fenerin penaltısı penaltı değildi adamlar yırtındı kimse ağzını açıp bir şey demedi.trabzon maçında egemen içerden çıkarttı kimse birşey demedi. bizim hakkımız o kadar yendi kimse ağzını açmadı ne abzürt medyamız var bizim böyle:..
artık stadı yıkabilirsiniz
eyvallah selçuk kardeşim aynen 4 puan fark var bak buraya yazıyorum şampiyon olucaz beraber turlucaz birde siyah leon bulucaz siteden siyah beyaz kırmızı takılıcaz tabi başka gelmek isteyen olursa onlarıda alıcaz tur atıcaz okAbi Beşiktaş zaten hayıtım benimde Seni ayrı Seviyorum Varmıdır Karadenizde Senin gibi BEŞİKTAŞLI..
Bu arada lidele aramızdaki puan farkı 4 mü oldu şimdi..
artık stadı yıkabilirsiniz
eyvallah selçuk kardeşim aynen 4 puan fark var bak buraya yazıyorum şampiyon olucaz beraber turlucaz birde siyah leon bulucaz siteden siyah beyaz kırmızı takılıcaz tabi başka gelmek isteyen olursa onlarıda alıcaz tur atıcaz ok
Pazar aksami yikildi zaten...puhaha
Abi Beşiktaş zaten hayıtım benimde Seni ayrı Seviyorum Varmıdır Karadenizde Senin gibi BEŞİKTAŞLI..
Bu arada lidele aramızdaki puan farkı 4 mü oldu şimdi..
eyvallah selçuk kardeşim aynen 4 puan fark var bak buraya yazıyorum şampiyon olucaz beraber turlucaz birde siyah leon bulucaz siteden siyah beyaz kırmızı takılıcaz tabi başka gelmek isteyen olursa onlarıda alıcaz tur atıcaz ok