Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
geçmiş olsun, hissetiklerini benim gibi çoğu arkadaşım da benim gibi gayet iyi anlıyordur. Malesef bu memlekette işler böyle yürüyor. Bağdat caddesinde kara şimşek kıvamında bütün camlar 3 numara film olan BMW çevirmeye yanlayarak giriyor, hadi bizimkiler gibi az da olsa oynanmış arabaları geçtim, Fiesta sahibi bayan şöföre 2 numara filmden ceza yazılıyor
böyle gelmiş böyle gider, insan bir süre sonra alışıyor, sırf bu tip uygulamalar yüzünden bir dahaki aracım filmsiz bir sedan olacak,üstüne vida sıkmıycam!
sağlık olsun abi..
ne kadarmış sis farı cezası. ??
bu arada yasada sis farı 50 ya da 90km/h üstünde şartlar gerekse de kullanımı yasak diye biliyorum öyle salak bişi de var..
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Kaan abi bildiğim kadarıyla artık üfleyince sisteme işlendiği için o olay olmuyo diye biliyorum..bunu da alkolle arası iyi olan bi grup arkadaşım söyleyip durur ne zamandır..