babaerkan
Kayıtlı Üye
Sagol kardesimiyi günlerde kullanın..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sagol kardesimiyi günlerde kullanın..
bbs güzel tercih leona en çok yakışan jant modellerinden birtnesi MaaşalLah...
Msj kutusu dolu hala Enderneyse sorularına burdan yanıt vereyim yabancımız yok nasıl olsayer açtım erkan sağol
Saolasin Doukancim..air suspension gönlü zengin kardesim benimOo Hayırlı olsun erkan abi kazasız belasız... En sonunda senin ne alacağını biliyorum , Air suspension
Eyvallah Mehmet sagolasingule gule cızıksız gunlerde kullan
Msj kutusu dolu hala Enderneyse sorularına burdan yanıt vereyim yabancımız yok nasıl olsa
Ender dünkü msj gelmemistir sanırım..ben jantlari edirnekapida dincbay lastikten aldım.ancak ellerinde başka yok maalesef.bendeki orjinal ama 17 olarak ne replika nede orj sanırım Turkiyede dahi yokbana lastiklerle maliyeti 2.800 TL ye geldi..
Bu arada iyi dileklerin icin teşekkür ederim..yalnız senin aslanada jant çok lazım
Abi güle güle kullan hayırlı olsun