Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bizim Jetta'da far kolu O da bile olsa kapıları açınca coming home sistemi devreye giriyor ?donanımda belki olmamakla beraber Yunus'um farları "auto"da ya da açık bırakırsan follow me home devreye girer..
Bizimkinde hepsini gösteriyorkataloğa göre bizim araçlarda da donanım eksiği olsa gerek Emre, takma kafana boşver. Ben de bagaj açıkken niye sinyal vermiyor, hiz sabitleme devreye girince niye görünmüyor, silecek suyu bitince niye haber vermiyor diye çok tırmalamıştım ama malesef panelde bu ikaz ışıkları dikkatli bakınca var olmasına rağmen işlevde yok.
Ne göstergesi var extra bir tek sabit hızı dijital olarak göstermesi varömer benim passattada seninkinden daha fazla gösterge var o açıdan bakarsan
2007 olsaydı bizimkide o zaman tamdıtamam işte yol bilgisayarını adam yerine koymuyormusun