Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
En mantiklisi başka araç vermeleri sonuçta adam gocuksuz araba parası vermiş niye göçük oluşmuş araba alsin kiMantıklı olanı faturayı iptal edip bir miktar indirim yapmaları ama öyle bir zorunlulukları olduğunu sanmıyorum. Ellerindeki (ya da başka bayideki) tek araç bu mu? Faturayı iptal ettirip başka bir araç da alabilirsiniz.
Kapalı garajlari yok malesef haklısın ama gökten taş yağması da benim şansıma oldu heralde )Oncelikle gecmis olsun.Ne güzel bayiymis öyle madem araba satıyorsun kapalı garaja koy benim sorunum mu dolu yağmış üzerine.Biz o arabalara bir ton parayı verdiğimiz için bu kadar simariklar bence.
Doğal afet oluşmuş ortada bir mağduriyet görmüyorum ben açıkcası. Ama yine de size para iadesi gibi bir seçenek sunulmuş.
Göçükler boyasız gideriliyorsa ben satın alırdım. Boya gerekiyorsa iade alırdım.
5 sene kullanma zorunluluğu varsa iyi yapmışsınız. Alırken daha nazarlık olmuş. Hayırlı olsun Allah başka kaza bela vermesin. Siz o arabayı almasanız zaten büyük ihtimal göçükleri boyasız halledip sıfır diye birine satacaklar..Bende öyle düşünüyorum çok hasar yok ve 5 sene kullanım zorunluluğum var , o yüzden dert etmemeye çalışıyorum bu sorunu. Eğer ki tam para vermiş olsaydım düşünmeden iptal ederdim ama zaten 5 sene sonra ne olacağı meçhul ve fazla bir sorun yok. Ben yine de aracı aldıktan sonra expere göstereceğim özellikle ne görüp görmediğini merak ediyorum
Şöyle ki ben aslında Leon kullandım 5 sene ve değiştirmek niyetindeydim focus hb bakıyordum fakat bu son ÖTV zammından sonra maalesef istediğim donanım fiyatlı araç 315 bin TL oldu. 303 bin TL bandında da kalmadı neredeyse Leon doluluğu ve konforunda araç. Ülkede zaten araç yok. En erken yılbaşı ve fiyatlar o zamana kadar ne olacak meçhul. O yüzden çok dert etmemeye çalışıyorum bir de 5 yıl kullanım zorunluluğum olması bunda büyük etken tabii ki. Tavan kısmında eğer belli olan nokta varsa yaptırmadan almam zaten.Satıp da parasını aldıkları aracı koruma altına almaları gerekirdi. Fatura iptali olabilir kusur sizde değil bence yeni alabileceğiniz arac fiyatı nedir ona göre karar verin boyasız düzletme olur da tavan sacın da belli olma riski var diye düşünüyorum.