Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bayiide ki Aracımda Dolu Hasarı Meydana Geldi

Tirtil61

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar geçtiğimiz günlerdeki (Istanbul'da) dolu yağışından henüz teslim almadıgım ama ödemesini yaptığım aracımda dolu hasarı oluştu yaklaşık 8 10 adet. Bayii bu hasarı kendisinin gidereceğini söyledi fakat aracın değerınde düşme olmayacağını da söyledi. Önceki aracımda başıma geldiği için biliyorum ki iyi exper direkt anlıyor işlem gördüğünü ve bu da fiyatı kırdırıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş arkadaşım var mı ? Nasıl yol izlemem lazım , fatura kesildiği için kesinti iade yapamıyorlar anca komple arabayı almaktan vazgeçersem o zaman butun para iadesi yapacaklar. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle geçmiş olsun ben şayet o durumda olsaydım fiyatta indirim yapmıyorlarsa aracı almaktan vaz geçerdim faturayı iptal edip yeniden fatura kesebilirler aslında

Selam arkadaşlar geçtiğimiz günlerdeki (Istanbul'da) dolu yağışından henüz teslim almadıgım ama ödemesini yaptığım aracımda dolu hasarı oluştu yaklaşık 8 10 adet. Bayii bu hasarı kendisinin gidereceğini söyledi fakat aracın değerınde düşme olmayacağını da söyledi. Önceki aracımda başıma geldiği için biliyorum ki iyi exper direkt anlıyor işlem gördüğünü ve bu da fiyatı kırdırıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş arkadaşım var mı ? Nasıl yol izlemem lazım , fatura kesildiği için kesinti iade yapamıyorlar anca komple arabayı almaktan vazgeçersem o zaman butun para iadesi yapacaklar. Şimdiden teşekkürler.
Oncelikle gecmis olsun.Ne güzel bayiymis öyle madem araba satıyorsun kapalı garaja koy benim sorunum mu dolu yağmış üzerine.Biz o arabalara bir ton parayı verdiğimiz için bu kadar simariklar bence.

Çok geçmiş olsun, Şansızlık diyelim bir nevi yada kısmet...

Şahsi görüşüm faturayı iptal ettirip ödemeyi geri alın.. Dediğiniz gibi exper de çıkacak daha sonra sıkıntı çıkar fiyatta

Geçmiş olsun tekrardan.

Indirim yapsa da - ki yapmazlar yapsalarda gulersin. O arabayi almam kesinlikle. 0 araba alıyorsun ama hasarli. insanlar 2. el alirken bile hasarindan dolayi burun kıvırıyorlar. Gerisi size kalmis.

Geçmiş olsun. Parayı alıp başka araçlara bakardım. Eğer alırsanız ileride hiçbir hak talep edemezsiniz. Sonuçta hasarlı bir araç alıyorsunuz.

Doğal afet oluşmuş ortada bir mağduriyet görmüyorum ben açıkcası. Ama yine de size para iadesi gibi bir seçenek sunulmuş.
Göçükler boyasız gideriliyorsa ben satın alırdım. Boya gerekiyorsa iade alırdım.

Doğal afet oluşmuş ortada bir mağduriyet görmüyorum ben açıkcası. Ama yine de size para iadesi gibi bir seçenek sunulmuş.
Göçükler boyasız gideriliyorsa ben satın alırdım. Boya gerekiyorsa iade alırdım.
Hocam günümüzde her geçen gün araba fiyatları artıyorken bence mağduriyet oluşturur.Sonuc olarak Her 'ne kadar doğal afette olsa firma olarak 200 bin liradan fazla olan bir arabayı koruması gerekir.birgun de bir arabaya 50 bin lira fark koymasını biliyorlar ama arabaları koyacak bir kapalı alanlari yoksa onların sorumluluğunda.Bence müşterinin mağduriyeti değişim yoluyla giderilmeli.

Geri
Üst Alt