Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bence "erkekleri anlamak" die bir konu açma vakti gelmiş bayanlar herkes eteğindekileri döksün
* Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar… Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz… Yapılmamalı da. Bizi zorlamayın..!
Al andık aradı ve işte kadınların bu kısmını anlamıyorum kesin kesinnn anlamıyorum görüşme birebir aynı.
Bilal- Efendim aşkım.
eşi - niye açmıyosun telefonu 2 saattir arıyorum
Bilal - Aşkım ilk defa arıyosun.
Eşi - Neyse neee aç erkenden.
Bilal - Tamam canım hadi söyle ne var
Eşi - Yok bişey illa bişeymi olcak sesini duyim dedim (bilal durumda yermi tabi ki hayır kesin bişi var)
Bilal - Saol aşkım
Eşi: Eee napıosun
Bilal - Çalışıyorum aşkım
Eşi - hımm napıosun
Bilal - Az önce cevapladım
Eşi - yaa aşkım zeynep tavk göğsü yapmış (baldız) akşam annemlere gidermiyiz.
Bilal - Tamam canım gideriz.
eşi - tamam sen beni evden alırsın
Bilal - Tamam aşkım alırım akşam geçerken.
Eşi - yaa ben burdan şişliye mi gitsem işim var orda neyse yok sen al beni hava soğuk ama benim işim vardı şişlide koçtaşa gidicem bu arada meyve sepeti indirime girmiş mutfağa yeni avize almayı düşünüyorum.
Bilal - aşkım bi karar ver napıcan
Eşi - hava soğuk hava ne bilim ben şimdi burdan 2 vesait yapılmaz ki sen al beni burdan gidersek geç olurmu acaba ama üstümüde değiştirmem lazım napsam canımmm
Sonuç- Bilal dayanamaz aşkım ben seni evden alırımmmmmmmm byeee....
dııtt dıttt dıttt dıttttt.........
dur ya sakin..temizlikte yapsın yorulmasın,yemekte yapsın yorulmasın çcukta baksın yorulmasın 7 24 hazır olsun ..hımm güzel istekler tut bi hizmetçi bak nasıl 7/24 bakımlı ve hoş kadın bulursun akşamlar..ye evin içinde donla gezip,her türlü gazsal faaliyeti çekinmeden uygulayan ,bakımsız pis erkeklere ne demeli..sonra da temiz eş..yok öyle yağmaaaa