Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

balata yapışması hakkında

Bende bir soru sorayım boş bulmuşken aynı sıkıntı sayılır şöyle benim ibizadada geri manevra yaparken özellikle yokuş kalkış devreye girdiği yerlerde bırakırken ses geliyor normalmidir resmen bırakmak istememe sesi geliyor desem yeridir? Birde yine geri manevrada hafif uğultu sesi geliyor zaman zaman duyuyorum genelde araç soğukken geliyor yorumlar başına gelenler varmıdır araç 8500 km oldu ilk günden beri aynı durumları yaşıyorum ben artık normal diye düşünmeye başladım ama konuyu görünce yazmak istedim.

Muhtemelen aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Özellikle yokuş aşağı fren yaparken bir zırıltı geliyor değil mi ? Bir de frene basılı şekilde direksiyonu çevirip manevra yapacakken de zarıltı sesi geliyor. Bir de bende sıkışık trafikte inanılmaz bir balata kokusu geliyor disklerde. Sanırım bir sıkıntı var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Özellikle yokuş aşağı fren yaparken bir zırıltı geliyor değil mi ? Bir de frene basılı şekilde direksiyonu çevirip manevra yapacakken de zarıltı sesi geliyor. Bir de bende sıkışık trafikte inanılmaz bir balata kokusu geliyor disklerde. Sanırım bir sıkıntı var

Evet benzer hikayemiz dostum fakat balata kokusu hiç duymadım aracımda aldığımdan beri ne sıkıştırdığımda nede günlük kullanımda koku hiç yaşamadım ama ses olayı var doğrusu
[doublepost=1477323632,1477323474][/doublepost]

Dostum fren yaparken gelmiyor ses yokuş kalkış bırakırken bırakmak istemiyor tık tık tık diye bir ses geliyor bende genelde geri giderken kalkışlarda oluyor. Birde geri giderken manevra yaptığımda uğultu geliyor kısa süreli sonra kesiliyor sürekli olmamak şartıyla

Ön duzende sıkınti var ya da disk fren sisteminde bisi var

@Rasimgngr ben aracın herhangi biyerinden ses gelmesinden tırsarım çünkü ses her ne sebeple olursa olsun bi sıkıntıya işarettir.servise götür ki ileride daha büyük problemlerle karşılaşma bence mesela bende balata olayından kendi ustama götürdüm kışın başına gelseydi balatayı çözdüremezdin dedi değiştirdim balataları
[doublepost=1477389142,1477388995][/doublepost]@Baho61 ama sürekli olsa balata telinde sıkıntı var diyebilirim ama geçen arabayı yıkattım söylediğine istinaden yine oldu büyük olasılıkla söylediğinle alakalı durum var şimdi balataları değiştirdim yine yıkatacağım bakalım olacak mı aynı sorun

Konuyu hortlatıyorum son günlerde geri viteste özellikle yokuşlarda frene bastığımda sanki Demir Demire sürtüyor bariz bir ses geliyor inanılmaz derecede rahatsız edici 13000 de bakıma gideceğiz yakında şimdiden götürmek gerekirmi servise yoksa beklesem mi bilemedim

@Rasimgngr ben aracın herhangi biyerinden ses gelmesinden tırsarım çünkü ses her ne sebeple olursa olsun bi sıkıntıya işarettir.servise götür ki ileride daha büyük problemlerle karşılaşma bence mesela bende balata olayından kendi ustama götürdüm kışın başına gelseydi balatayı çözdüremezdin dedi değiştirdim balataları
[doublepost=1477389142,1477388995][/doublepost]@Baho61 ama sürekli olsa balata telinde sıkıntı var diyebilirim ama geçen arabayı yıkattım söylediğine istinaden yine oldu büyük olasılıkla söylediğinle alakalı durum var şimdi balataları değiştirdim yine yıkatacağım bakalım olacak mı aynı sorun
Benimde başima gelmişti yıkamayla alakaliydi gercektende balatanın kalıtesiz olması daha gerisinde yatıo olabilir inşallah duzelmiştir balatayi degiştirince

@Baho61 sorun düzeldi sıkıntı balatanın kalitesiz ve dengesiz yıpranmış olmasıymış
@Kerem0667 daha 13000 deki bi araba için ilginç durum benim bildiğim baskı yada balatada bu durum meydana gelir

Geri
Üst Alt