mryilmazdaki sorunun aynısını bende yaşadım sırf bu konuya mesaj atayım diye üye oldum
Aracım 2014 Leon 1.6 TDI cr style
Benim şöyle bi sıkıntı daha oldu. Aracın burnu aşağı doğru duruyordu bagaj biraz yüksekte kaldığından ordan dolan su öne doğru yürüyüp sabaha kadar yağan yağmurdan dolayı tüm arka koltuğun oturulan ve yaslanılan yerine kadar yürümüştü. Tüm koltuğu söküp küflenmesin diye kalorifer önünde kuruttum.
Buraya gelen su stop giderinden giriyor, araya araya bulamadık son anda tesadüfen stop lambasını söküp bi su dökelim dedik havalandırmadan şarıl şarıl dipten girdiğini gördük.
Şimdi tamponu söküp filtrenin etrafını silikonlayıp tekrar yerine oturtacağım Bakalım inşallah kesilir.
Bu arada bende sunroof yok. Sunroofdan olduğunu düşünen arkadaşlar bagaj halıfleksini çekerek burayı da mutlaka kontrol etsin.
google da arayanlar bulsun diye bir iki anahtar kelime yazayım siz burayı okumayın
leon bagajdan su girme sorunu, leon stepne su alıyor, leon arka koltuk su geliyor, leon arka koltuk ıslanıyor, leon arka kapıdan su giriyor, leon havalandırmadan su alıyor, leon sunroof su gideri sorunu
Ekli dosyayı görüntüle 21885
Geçen yıl kendi aracımda sorunu bu şekilde çözmüştüm