tam12den
Kayıtlı Üye
benimde geçen yıl geldi biri vurdu tampon demiri stop ve ibiza yazısı servisten geldi tamponda otoking e gitti çok güzel yapıp gönderdiler dısarıda kaportası boyası 1603 tl tuttu ben vuranın sigortasından yaptırdım , tavsiyem servisten uzak dur kendin iyi bir kaportacıda kendin yaptır ve yarım boyattır arka kısmı
hatta ben direk kaskomdan yaptırdım kasko diğer arabanın sigortasından tahsil etti masrafı kaskomda bozulmadı
he servise de gidebilirdim ama gitmedim nedenmi servis değişecek dedi bagaj kapağı hadi tamam hasar kaydını da geçtim kapağın olduğu civatalar söküp takarken kafalarından ki boya da bozulacaktı anahtar değdiği için , birde yazıktır bu milli servet düzelttirdim boyattım olay bitti
böyleydi kaza sonrası
sonra böyle oldu
hatta ben direk kaskomdan yaptırdım kasko diğer arabanın sigortasından tahsil etti masrafı kaskomda bozulmadı
he servise de gidebilirdim ama gitmedim nedenmi servis değişecek dedi bagaj kapağı hadi tamam hasar kaydını da geçtim kapağın olduğu civatalar söküp takarken kafalarından ki boya da bozulacaktı anahtar değdiği için , birde yazıktır bu milli servet düzelttirdim boyattım olay bitti
böyleydi kaza sonrası
sonra böyle oldu