Herkes polo fiesta üzerinde durmuş çünkü ikisi de sağlamlıkları sorunsuzlukları ve sundukları eğlence faktörüyle rüştünü ispatlamış araçlar. İlanlarda 2. el piyasalarına da bakarsan biraz daha neden olduğu anlaşılacaktır. Eski kasa fiestam vardı şirket aracıydı, benden önceki alabildiğine hor bir şeklide kullanılmış olarak 77.000'de bana teslim etti, bende 140 küsur bine kadar şahsi arabamı kullanır gibi çıkarmıştım. Hala hiç bir çukurda hiç bir yerinden bir tıkırtı gelmezdi. Motor facia 1.4 68 BG zaten tasaaruf yapıcaz diye taşıtmatiği kırsal motorine bağlamaları sonucu 100K'de motor yapıldı, kaç kere turbo değişti bende hatırlamıyorum, hoş bende çok sıkıştırırdım ya o da ayrı konu. Demem o ki herkesin gözünde öne çıkan bir araç vardır, ama o size hitap ediyor diye diğerlerini tamamen göz ardı etmek de olmaz, onların da duyulara hitap ettikleri birçok yönü var. Ben de 6L İbiza kullanıyorum o yaş grubunda dizaynını, sürüşünü, ekonomisini ve donanımını en çok beğendim araç olduğu için. Ama bu demek değil ki en iyisi bu...