abi inan arabanın yakmasından cok verılen degerlerın bukadar fark etmesı koyuyo ınsana. araba zaten 7. 8 litre yaksa busefer cok yakmıyo dıye sureklı sıkıstırıp gezecem aynı paraya gelecek. yanı asıl sebep yakıt degıl verılerden cok yakınca arbam sorunluymus gıbı gelıo o yuzden souyorum. sırf sorunsuz bı araba olsun dıye gıttım sıfır aldım.
ama bidaha dedıgınız gıbı opet veya selden alıp deneyecem eger hakkaten 55 litreden fazla almazsa dava edcem o petrolu elımde fişleri ve kart slipi hala duruyor tam 59. 87 litre yazıyo ve arabada en az ıkı uc lıtre daha vardı. ama bır onceki fişi de yeni attım keske atmasaydım onda da 62 litre civarında idi yanlış hatırlamıorsam tam 303 lıralık yakıt almıştı ozaman depğo.
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
abi yalıtım konusunu da cok takıyorum kafaya ya . hafıf puturlu bı yol olunca arabanın ıcınde durulmuyo resmen ya bu modelde bu fıyata boyle bı arabada bunu nasıl yaparlar anlamıyorum. bu konuyu mutlaka cozmem lazım
acayıp moralımı bozuyo uzun yolda sırf o uğultuyu duymamak ıcın camı acıp gıdıyorum oyle en azından ruzgar sesi bastıryor
servıse gıdınca lastıklerı de degıstırtmeyı denıyecem bakalım. belkı bıraz fark eder