Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ayıplı mal

Ayıplı mal olarak para iadesi isteyebiliyormuyuz

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayıplı mal olduğu ispatlandığını takdirde 4 adet seçimlik hakkınız oluyo;
-para iadesi(yapılacağı zamanki değere göre yapılır, kullandığınız zaman boyunca aracınız eskidiği için buna bağlı olarak bir miktar fiyat düşürülür)
-tamir yaptırma
-aracın sıfırı ile değişmesi
-4.yü hatırlayamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trim sesleri seatta çok fazla, daha öncesinde serviste garantiden izolasyon yapıldı fakat kapıların içinden gelen özellikle baslı müziklerle zırıltı kesilmedi. Engebeli yollarda kapıların fitillerinden gıcırtı geliyor ama onları silikon sprey ile çözüm buldum ayda 1 kere tüm kapılara sıkıyorum rahatça sürüyorum

havalar soğudukça seslerde çoğalma oluyor , kışın daha da artacak bu sesler

Kışın arabayla muhabbet ederek gidiyoruz, yeni kelimeler üreterek beni şaşırtmasına bayılıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı ses bnmde aracımda vardı ince bir gıcırdama veya gerilme gibi yüksek süratte kesilen bi ses bn arac için servisi aradım bırakın test edicez 3 gün kalıcak fln dediler bn sanayiye götürdüm ustam lifte kaldırdı alt koruma sacı var kilitli sekmanları fabrikadan çıkarken ne kadar sıkıldıysa öle kullanıyoruz usta sacı ellediği anda sesi farkediosun ve sekmanları sıktı birdaha o sesi duymadım servisden önce bi dene hala kesilmezse servise götürebilirsin

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracımla bugun yolda giderken böyle bir uyarı aldım hemen akabinde aracı Seat Erya’ya götürdüm arızanın geçici olduğu yüksek ihtimalle tekrarlanmayacağı fakat tekrarlanması halinde auto hold düğme takımının garanti kapsamında değiştirileceği bilgisini aldım. Aynı zamanda gittiğimde kalkışlarda gelen sesi sordum yetkilinin söylediği şey bu seslerle alakalı sadece bu hafta içinde 6-7 arabanın geldiği kronik bir ses olduğu ve vites kutusunun oradaki halatlarla ilgili olduğunu öğrendim. Bir kaç sıkma işlemi ve izalasyonla sesler giderildi. Servisten çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.

7f79cf20bea54e663f78db0b9b632d82.jpg

Geri
Üst Alt