Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

:) işte bunlar hep sıcaktan :) öpücük smiley bulamaıdm elim ayağıma dolandı caner sorma :)

• Beğen
Reaksiyonlar: xure
sankoya benim aksesuarcuyada sorcam abi teyp olayını illa orjinal taktırmak zorunda değilim pionnerda bakim ama biz gene soralım abi atakana :)

sankoya benim aksesuarcuyada sorcam abi teyp olayını illa orjinal taktırmak zorunda değilim pionnerda bakim ama biz gene soralım abi atakana :)

tamam canercim sor tabi, ben arıycam bugün dışarı çıkınca, bugün piyasadayım akşama kadar, 2. el temiz arızasız bişide alabilirsin diye düşünüyorum.

• Beğen
tamam canercim sor tabi, ben arıycam bugün dışarı çıkınca, bugün piyasadayım akşama kadar, 2. el temiz arızasız bişide alabilirsin diye düşünüyorum.
valla kaliteli bişiyse evet 2.elde olabilir abi sağlam bi cihaz 7000 ₺ kadar :)

7000 e turgayın arabayı alırız ya boşversene :D:D:D

• Beğen
:D:D:D:D:D sallıyor şuan :D:D kulaklarım kızardı çınlama var :D:D:D

• Beğen
Geri
Üst Alt