KİREÇ
Trakya Bölge Sorumlusu
hüseyin aracı çorludan mı aldınArkadaşlar güzel akşamdı hakikaten sizible tanıştığıma çok memnub oldum nice aktivitelere inşallah herkese hayırlı geceler
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hüseyin aracı çorludan mı aldınArkadaşlar güzel akşamdı hakikaten sizible tanıştığıma çok memnub oldum nice aktivitelere inşallah herkese hayırlı geceler
Hayır alturdan aldım aracı yenibosnahüseyin aracı çorludan mı aldın
Kardeşim gökhan çorluda oturuyor senın aracına kart bıraktıgın arkadas kendisi dün tanıştık haftaya corluda olcak ilgijenirsin artıkayaklarınıza sağlık arkadaşlar...
hay hay geldiğinde haber versin toplanalım hemen...Kardeşim gökhan çorluda oturuyor senın aracına kart bıraktıgın arkadas kendisi dün tanıştık haftaya corluda olcak ilgijenirsin artık
Beni EDS'ler İYİ Tanır
hay hay geldiğinde haber versin toplanalım hemen...
sen haber et takılıcak yer buluruz kardeşim..Kardeşim haber ederim gelince genelde total de takılıyoruz bizim çocuklarla sen nerelerde takılıyosun