Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

6636b84bbf8f5f4a3fd0499d5c27a6d4.jpg
397ebb769fe4e964352e8fdd9cc60901.jpg
üç beyazdan uzak duracan deyip soğuk bir espiri yapalim

Burda Bitmez..

1db511228963178e5ef51caa232cb18d.jpg
bu cuma SCW Avrupa sahile iniyor..deniz seviyesine
Zeytinburnu kazlicesme sahil parkta mangal muhabbete devam diyelim..sahilden atakoy yedikule istikametinden fox tv binasini gecince ilk sağdaki acik otopark..nikah dairesi karşisı..tüm SCW dostlari davetlidir..

Burda Bitmez..

Scwnin zimmetine gecirdim sandalyeleri de kendi zimmetime

BENi EDS'LER iYi TANIR...

Dayıcım özledim sizleri muhabbetleri buluşmaları çok ayrı kaldım sizden.. Şrketler arası tek pota basketbol ligine katıldık maçlar antrenmanlar derken gündüze geçtiğimizin kıymeti kalmadı.Akşamları pertim çıkıyor valla antrenmanlardan gelemedim bir türlü..Bu arada telefonumu servise verdim scw gruptanda yazamıyorum bilginize..Ama şuna eminim ki bir sene sonrada gelsem yanınıza ilk geldiğim günki gibi muhabbet taze sıcak ve samimi olacak..En kısa zamanda buluşmak üzere..

• Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Geri
Üst Alt