Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

0c90640faecbd3ec5f6c68233946f211.jpg

Bu cuma marmara forumdayiz bütün "SCW dostlari" davetlidir.tırnak icine aldigim gibidir.sadece SCW dostlari davetlidir

Burda Bitmez..

marmara forum bakırköyün dükkanların ısıtma tesisatlarını ben yaptım ... otopark yangın elimden gecti...her köşesinde kirlisakalın emekleri var :)

Marmara forum kaçıncı katta oluncak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

marmara forumun bauhausun tesisatını da ben yaptım :) kafanı yukarıya kaldır bi bak :D

Betonunu mixserle doldur doldur dolduramayan kaç ton betonu oraya taşıyan benim eniştem. ☺

e5 girisi BAUHAUSE otoparkinda olacak @mesedüzü senin icin bulusmayi tasidim marmara foruma

Burda Bitmez..

Benide yazın gelmeye çalışcam muhakkak. Scw Etiketde isterim. Foruma üye olmayan leonlu bir arkadaşımda var iki kişi gelicez iki etiket demek.

Geri
Üst Alt