Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

avatar resmi için tüm üyeler lütfen incelesin

Avatarı değiştireceğim fakat şu 9.8kb ' ı bir türlü yakalayamadım ne yaptıysam :D ,, biri o kapasiteyi arttırabilirmi şöyle 30 kb falan olsa , ya da farklı bir yolu varsa anlatın lütfen :)

İmza boyutları sıkıntı olabiliyor . standart ölçüyle ekleyemeyen olursa, bana yükleyeceği fotoğrafı atması yeterlidir , ne zaman olsa düzeltirim. Yeterki görsel bir bütünlük olsun sitede...

Son zamanlarda buluşmalara yüksek sayıda katılımlar oluyor bazen buluşmada isim söyleyince tanıyamama ama nick söyleyince sarılıp öpüşme gibi hem ilginc hem güzel kareler ortaya cıkıyor,o yüzden bende tüm üyelerin avatarına güncel resimlerini koyması taraftarıyım.

Son zamanlarda buluşmalara yüksek sayıda katılımlar oluyor bazen buluşmada isim söyleyince tanıyamama ama nick söyleyince sarılıp öpüşme gibi hem ilginc hem güzel kareler ortaya cıkıyor,o yüzden bende tüm üyelerin avatarına güncel resimlerini koyması taraftarıyım.

+1..

bunun yanında özellikle bi üyenin ilk buluşmasıysa nick şart zaten.. :)

arkadaşlar avatar ınıza kendi resimlerimizi koysak imza kısmınada arabaların resimlerini koysak daha güzel ve kolay bir kaynaşma olur diye düşünüyorum en azından simaları hatırlar insanlar
Pazartesi günceli

Geri
Üst Alt