kaya5789
Kayıtlı Üye
Dostum yerinin rahat olmasına çok sevindim. İnşallah aynı rahatlıkla kalan günlerini de çabukça geçireceksin. Bazı abilerimizin de dediği gibi askerlik sayesinde de uzun süredir tatmadıgın duyguları tatmış ve tecrübe etmiş oldun. Böylece yakınlarımızın ve sahip olduklarımızın kıymetini daha bi iyi anlamış oluyoruz anlaşılan.
Benim kuzenim de manisa'da bir karakolda yapmıştı askerliğini. Acemi birliğini de usta birliğini de Manisa'da yapmıştı ve çok çok rahat geçmişti askerliği. Senin de öyle olcak gibi.
Bugun bitiyomuş galiba iznin. Hayırlı tezkereler diliyorum sana, kendine dikkat et.
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
Bu arada Doğuş da burdaymış galiba demin fark ettim
Kardeşim sana da hayırlı teskereler diliyorum, sen Volkan kadar rahat değilsin anlaşılan ama inşallah usta birliğine çok daha rahat bi yere gidersin, kendine iyi bak.
Benim kuzenim de manisa'da bir karakolda yapmıştı askerliğini. Acemi birliğini de usta birliğini de Manisa'da yapmıştı ve çok çok rahat geçmişti askerliği. Senin de öyle olcak gibi.
Bugun bitiyomuş galiba iznin. Hayırlı tezkereler diliyorum sana, kendine dikkat et.
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
Bu arada Doğuş da burdaymış galiba demin fark ettim
Kardeşim sana da hayırlı teskereler diliyorum, sen Volkan kadar rahat değilsin anlaşılan ama inşallah usta birliğine çok daha rahat bi yere gidersin, kendine iyi bak.