bugrasertdemir
Kayıtlı Üye
Adaptif cruise control gerçekten çok güzel bir özellik atecada ekstra opsiyon olarak geliyor ama aracı aldıktan sonrada yaptıranlar oluyormuş grupta da okumuştum. Kampanyadan dolayı araçlar çabuk satılıyor bende ateca alacağım gibi şuan ama işte dediğim konuda kararsız kaldımOtomatik park ve elektrikli isitmali koltukta Ateca daha dolu ama adaptif cruise esas istedigim ozellikti benim. Arac su anda 400 km de 350 sini adaptifle yapmisimdir, ozellikle e5 veya tem gibi yollarda acayip rahatlik sagliyor. Dun kadikoyden kurtkoye gittik, evim tem baglantisina yakin baya, 5 dk normal kullanip tem e ciktiktan sonra kurtkoy sapagina kadar bir daha gaz fren dokunmadim kurtkoyun ic trafiginde de adaptif devam.
Aslinda otomatik park olsa fena olmazdi, hanim kullanabiliyor rahat ama park konusunda henuz cok iddiali degil.
Fransadan getirtebilecegimiz bir arac vardi, napa deri haric olabilecek butun donanimlar vardi. Otoyolda Otonom surus, on park kamerasi, otomatik park ve parktan cikis, connected cam, elektrikli isitmali hafizali koltuk ve aynalar vardi aracta ekstradan ama bunlar icin 23.000 lira fark ve minimum 3 hafta bekleme suresi olacakti. Degmeyecegine karar verip biraz daha donanimsiz stoktan arac aldik.
Bu arada arac sedef beyaz, diger renkleri bir tik daha ucuz.