LKTN
Kayıtlı Üye
Maşallah çok güzel olmuş. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederim. Sağolun
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Maşallah çok güzel olmuş. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
Far kaplamayı nerde yaptırdınAslında aldığım bir araca çok müdahake etmem. Ancak konu Leon olunca aracı orjinal halinde kullanmak biraz zor oluyor haliyle Ben de akıma kapıldım. Küçük birkaç değişiklik yaptım. Yapılan işlemler şu şekilde;
1- Pleksi plakalık ve app plaka takıldı.
2- Ön lip takıldı.
3- Arkaya difüzör takıldı ve aktif ikinci egzoz çıkışı yapıldı. (Egzozun çok tatlı bir homurtusu var. Kimseyi de rahatsız etmiyor
4- farların çevresine siyah kaplama yapıldı.
Şu an için bu kadar . Spoiler de düşünüyorum ancak acele etmiyorum. Sizin de görüşlerinizi almak isterim
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Far kaplamayı nerde yaptırdın
Aslında aldığım bir araca çok müdahake etmem. Ancak konu Leon olunca aracı orjinal halinde kullanmak biraz zor oluyor haliyle Ben de akıma kapıldım. Küçük birkaç değişiklik yaptım. Yapılan işlemler şu şekilde;
1- Pleksi plakalık ve app plaka takıldı.
2- Ön lip takıldı.
3- Arkaya difüzör takıldı ve aktif ikinci egzoz çıkışı yapıldı. (Egzozun çok tatlı bir homurtusu var. Kimseyi de rahatsız etmiyor
4- farların çevresine siyah kaplama yapıldı.
Şu an için bu kadar . Spoiler de düşünüyorum ancak acele etmiyorum. Sizin de görüşlerinizi almak isterim
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok da guzel olmuş Allah kaza bela vermesin
Bu pleksi plaka olayını bnde dusunuyorm da gecen delinin biri gelir kuyuya bir tas atar muhabbeti varya içime kurt düşürdü sıkıntı olabilceğini söyleyip bnde acaba dedm Asrı astarı nedır ?
Teşekkürler. Ne anlamda bir sıkıntı acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baş belası polıs abilerimiz,amcalarımız