Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Askerliğimi nerde yaptim ?

307 Kısa Dönem. Hava Piyade Çavuş.

Acemi : Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı - 6. Bölük
Usta : İzmir NATO - Şirinyer

321. KD Mardin Kızıltepe Jandarma Komando Taburu (benim orda ne işim vardı henüz bende bilmiyorum )
ama okadar komando arasında bi tane jandarma olmak hele bide çavuş olup onlara nöbet yazmak da bazen güzel oluyodu :)

83/1
acemi: afyon / emirdağ
usta: hatay / antakya E tipi kapalı cezaevi jandarma kom.lığı

85/2 hv.p.ÇvŞ.
Acemİlİk kÜtahya hava er eĞİtİm tugayi as.İz.eĞİtİm bÖlÜĞÜ
usta bİrlİĞİ " " " " " dİsİplİn ceza evİ ( dİskooo :)

Devegeçidi Diyarbakır 63/1

337 K.D - 16. Mekanize Piyade Tugayı Devegeçidi / Diyarbakır

Senin zamanında nasıldı bilmiyorum ama, bana tezkere günü nizamiyenin önünde "özgürlüüük":) diyerek diz çöktürmüşlüğü var.

Acemi ve Ustalık : 19.P.Tugay Kom. Edremit- BALIKESİR

Acemi olarak gittiğim Birliğe Yazıcı olup Askerliği orada bitirmiştim.(20 ay) hey gidi günler.:)

329'uncu Dönem Yedek Subay.

Eğitim Birliği : İzmir/ Gaziemir Personel ve Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanlığı(3 ay)
Usta Birliği : Malatya ASAL Bölge Bşk.lığı (9 ay)
Görev : Personel işlem Sb. Protokol Sb. ve İdari Tahkikat Kurulu Üyesi. Birde ihalelerle alakalı bir görevim daha vardı ama tam adını hatırlamıyorum.:)
(Bu arada geçici görevle Adıyaman, Keban ve Tunceli'de de bulunmuşluğum vardır.):eek:key:

337 K.D - 16. Mekanize Piyade Tugayı Devegeçidi / Diyarbakır

Senin zamanında nasıldı bilmiyorum ama, bana tezkere günü nizamiyenin önünde "özgürlüüük":) diyerek diz çöktürmüşlüğü var.
benim zamanımı düşünme bile

81-3 erzincan hava savunma topçu taburu

Geri
Üst Alt