TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
ya bu eksozun videosunu izledim nette golf gti de takılıydı ama o komple boru filanda vardı ben fazla masraf yapmak istemiom eksoza orta ve son susturucu varex yeter bana sesi hoşuma gidio buda videosu biz izle bakalım yada bana bi öneride bulun nasıl bi varex takalımanlayamadım cat back mı ıstıyorsun yoksa sadece varex mı ? Varex 800 ıle 1000 arasında b fıyatı vardı boyutlarına gore degısıyordu fıyatlar
abi ck koyu renk oldugu için hoşuma gidio bide ben zaten spoiler ve aynalarıda siyah yapıcam uyumlu olur die düşünüorumhadi yapiyk artık..ibrah,m bende 17 var ve 3.5 yay..yollarda hissetiğimi söyleyim aman aman offf 18 i geçme..salı işim var arabayla gelecem..bir turla nasıl vuruyor..zaten biliyorsun..20-30 geçemiyom..40'a gelince aman hızlandım diyorum
bende kurtbilin resimlerindeki iki jantı da beğendim
Konu da ıllakı bırısı sert hatlarla bsyler yazmak sorunda mı hayırdır? Tophane kahvesını gectı ıyıce,yok su efsane bu efsane adam jant konusu acmıs ona odaklansın herkes.
+1000
arkdaşlar lütfen konuyu dagıtmayalım herkesin arabası kendine efsane sizlerden güzel cevaplar bekliom birbirinizle tartışmanın bi anlamı yok