Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

arkanıza baktığınızda..

aynada arkamda gordugum ABS sı olmayan her aractan korkarım.

bir de ozellıkle SL AMG veya CL AMG gorursem hemen yol verırım.

walla benim canımı bmw 320 cabrio dan başkası sıkmıo öbür arabaların hiç birini sallamıorum ne yaparlarsa yapsınlar ben aracımdan memnunum walla:)ama 320 cabrio dedim mi orda içim gidiyor:(

Bugün A5'e sellektör yaptım yol verdi daha sonra orta şeride geçtim o yanımdan geçerken bu sefer sellektör yaptı tam bir şimşek çakar gibi benim Leon'daki okadar yapmıyor sanırım ama Tiguan o derece yaparmı çok merak ettim...

Bugün A5'e sellektör yaptım yol verdi daha sonra orta şeride geçtim o yanımdan geçerken bu sefer sellektör yaptı tam bir şimşek çakar gibi benim Leon'daki okadar yapmıyor sanırım ama Tiguan o derece yaparmı çok merak ettim...

inan senin Tiguan adama "ışığı gördüm" dedirtiyor doğucum.yüksek olduğu için bide tam dikiz aynalarına vuruyor =)

Ozaman birgün sen kullanıcaksın onu bende öne geçicem görücem kardeşim başka çaresi yok anlayabilmem için... =)

Al parçala kardeşim senin canın sağolsun düşünme bunları... =)

Geri
Üst Alt