Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
öyle de güzel çekiliyorki geçen hafta artvine gidip geldim. karadeniz sahil yolnda basa basa geçeyim dedim haşırt dı blek bord hesabı 290 tl 112 km hızla araç connect olduğu için sınırı daha düşük. toplam 2500 km yol gidip geldim max 100 le mecburen alışınca da çok daha iyi oluyor uygun hızla çevreni seyrediyorsn muhabebt ediorsn falan hızlı gidince gereksiz şekilde yorulup kasılıyorsun. onu çekmektense yavaşgidip benzini az yaktırmak ve yolun keyfini çıkarmak daha iiankara yolunu 85km/h'la giden birini görürsem alkışlarım kendisini peygamber sabrı vardır adamda 100-120 sabitlerim en az yoksa çekilmez o yol.. Ben 2 yıldır araçlarla günde en az 100km yaptığım için aracı çok sevsemde bi an önce evimde olmak istiyorum.. 100km'de 6 lira daha az yakmıcam diye o durumu çekemem sanırım gökhan abi
ankara yolunu 85km/h'la giden birini görürsem alkışlarım kendisini peygamber sabrı vardır adamda 100-120 sabitlerim en az yoksa çekilmez o yol.. Ben 2 yıldır araçlarla günde en az 100km yaptığım için aracı çok sevsemde bi an önce evimde olmak istiyorum.. 100km'de 6 lira daha az yakmıcam diye o durumu çekemem sanırım gökhan abi
öyle de güzel çekiliyorki geçen hafta artvine gidip geldim. karadeniz sahil yolnda basa basa geçeyim dedim haşırt dı blek bord hesabı 290 tl 112 km hızla araç connect olduğu için sınırı daha düşük. toplam 2500 km yol gidip geldim max 100 le mecburen alışınca da çok daha iyi oluyor uygun hızla çevreni seyrediyorsn muhabebt ediorsn falan hızlı gidince gereksiz şekilde yorulup kasılıyorsun. onu çekmektense yavaşgidip benzini az yaktırmak ve yolun keyfini çıkarmak daha ii
Yalovaya giderdim haftada 1. O zaman oraya giderken basa basa giderdim arkadaşımı bekletmemek için.. yarım depo benzin harcardım eski aracımda. Geri dönerken basmazdım yavaş yavaş gelirdim çeyrekten daha az yakardı çok farkediyor ama biryere hemen ulaşmak istiyorum o sabır yok bende
Yalovaya giderdim haftada 1. O zaman oraya giderken basa basa giderdim arkadaşımı bekletmemek için.. yarım depo benzin harcardım eski aracımda. Geri dönerken basmazdım yavaş yavaş gelirdim çeyrekten daha az yakardı çok farkediyor ama biryere hemen ulaşmak istiyorum o sabır yok bende
Ya bence fazla.Benim arabam 1.6...Fazla yaksa benim ki yakar.depoyu fulleyip km yi sıfırladım.621 km gittim bilgisayar daha 50 km gösteriyordu.Tamamı da şehir içi.