egeyıldızı
Kayıtlı Üye
arabam şuan 97 000 de 2004 model 2009 da değişmiş 60 000 km civarında aldığım kişi 2, sahibi 72000 de almış, araç yetkiliye pek uğramamış ancak ilk sahibinin kullandığı servisi buldum faturalardan, ikinci sahibi değiştirmemiş hiç, araba için yaklaşık 3 hafta pazarlık ettik ve sonunda karar verip aldım bayramda denizliye gidip gelicem ist dan. yaklaşık 1500 km yol yapıcam, aracı aldığım 2. sahibi 100 000 de yaptır ondan önce bişey yaptırma dedi bana o yüzden biraz pinpirikleniyorum nede olsa ilk aracım o kadarlık olucak, fiyatlar bayaa yüksek ya triger bakımı. arkadaşım denizlide alfa romeo 156 aracının trigerini fiat yetkili serv de 250 tl ye değiştirdi denizlide biraz daha ucuz ist a göre belki bayram dönüşü orda yaptırırım. 2004 aracıma ayrıca sigorta yaptırıcam en uygun fiyat veren 460 tl verdi yuh dedim ya kasgo fiyatı istedim 1600 tl çektiler internetten baktım daha yüksek çıkıyor, plakayı değiştirmediğime pişman oldum denizliye gidip ordan plaka alsam bayaa bi kar edecekmişim, bekliyorum bakalım nasip nereye ise oraya yaptırıcam sigortayı da.