JoSepHH23
Kayıtlı Üye
yusuf bence sen cupra tampon kovala. acele etme. ben falan görürsem haber veririm sana.
dogru dıyorsun mehmet abı arka Fr ön cupra bıraz degısk olr gıbı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yusuf bence sen cupra tampon kovala. acele etme. ben falan görürsem haber veririm sana.
Cupra ile FR'ın arka tamponu aynı değil miydi
Cupra ile FR'ın arka tamponu aynı değil miydi
Her ikiside farklı Ayberk.Cupra tamponda ekstra ayrı difizör var.Cenk'in imzadaki gibi.
Birde çıkma arka tamponu cupra olarak bulmak milyonda 1 olsa gerek
Yusuf fr da güzel oluyor bol bol video ve resimlere bakmanda fayda var.
xx
Valla MK4 FR ve Cupra Ibiza var arkadaşlarda, arka tamponları aynı.
Evt engın abı ama şansımı zorlamk ıstıyorumda ya cuprayı buldk belkı oda düşer dıe dusnuyorum evt Fr da gerckten cok guzel duruyor ama ön cupra arka Fr bıraz olmz gıbı ya burda fıkır almak ıstedım byuklermdn
araban beyaz yusuf fr tamponla uğraşma biraz kovala elbet bulursun yurt dısındakılerede bak ebay falan cupra ampon cuk diye olur sana .. yada en kötü ihtimal fiber tampon yaptır difrizörde cenkte var zaten ucuz yollu kapatırsın arka tamponu key: