Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
valla zaten benım yay olayım hala dusunce halındeSon 1 haftadır 3,5 tan 5 e geçme düşüncem var da yorumları okuduktan sonra biraz tedirgin oldum açıkcası , ismail'in (ilker_ismail) arabaya binip konforuna bi bakacağım , şayet çok büyük bi eksiklik varsa vazgeçebilirim.
Son 1 haftadır 3,5 tan 5 e geçme düşüncem var da yorumları okuduktan sonra biraz tedirgin oldum açıkcası , ismail'in (ilker_ismail) arabaya binip konforuna bi bakacağım , şayet çok büyük bi eksiklik varsa vazgeçebilirim.
bencede yay alabilirsin. ben de yaymı yoksa jantmı kararsız kalmıştım fakat maliyet konusunda müsait olamadığımdan dolayı yay olayına girmeye karar verdim. atatürk oto sanayide tanıdık esnaf bi abim vardı ona danıştım, yay almaktansa orjinal yayları kısaltalım demişti. orjinal yaylarıda presle basa basa kısaltıyolar. üstelik kaç cm istersen o kadar kısaltıyolar. sağlıklımı dersen valla o konuda pek bi sıkıntım olmadı şu ana kadar. sadece yaylar sertleşiyor, sarsıntı çoğaldığı için hafif konfor azalıyor.. ben bunu göze aldım çünkü duruşu çok tatlı oluyor aslında yeni yay alsanda durum aynı, konfor yine azalıyor, ama daha fazla para harcıyorsun, karar senin. key:
resimdeki araçta mı 3.5luk var?
Son 1 haftadır 3,5 tan 5 e geçme düşüncem var da yorumları okuduktan sonra biraz tedirgin oldum açıkcası , ismail'in (ilker_ismail) arabaya binip konforuna bi bakacağım , şayet çok büyük bi eksiklik varsa vazgeçebilirim.