valla kısa açıklamak gerekirse sahibinden .com dan satılık ilanımı buluyor,arıyor buluşuyoruz test sürüşüne çıkıyoruz bikaç tur attıktan sonra hadi yer değiştirelim artık diyoruz.ben bi dalgınlıkla sağ kapıdan bi iniyorum ve hazin son adam gaza basıp kaçıyor....
olmaz demeyin bazen öle bir an yaşıyosunuzki bi anlık dalgınlıklar çok pahalıya patlıyor.
sözde istanbul çocuğuğuz diyoruz kaçın kurasıyız diyoruz ama bi alık dalgınlık işte....
bu videoyu bilerek koydumki siz siz olun çok dikkatli olun,lastiğe bakmak için bile inseniz aracınızdan sakın anahtarı kontakta bırakmayın dostlarım...
sonra ben adamın izini buldum ertesi gün hem valla hem billa koydum silahı belime vurmaya gittim,sokak sokak ararken aracı çaldığı gün takıldığı yeri öğrendim oraya gittim bi grup genç arasına girdim soruşturdum o sırada biri bu şerefsize haber verdi heralde benim ona çok yaklaştığımı olacakki ben o grubun arasından çıktıktan 20-25 dakka sonra g.o.paşa karakolundan bana tel geldi aracınız bulundu şu anda g.o.paşa tem girişinde yanıyo diye.adam kaçabildiği kadar kaçmış en sonunda durmuş aracı ateşe verip kaçmış.itfaiyede görgü şahitlerine göre 3 saat gelmemiş ve sonuç bu.....
itfaiye raporunda ise 10 dakka içinde olay yerine gitmişler ve aracı söndürmüşler,
sizce bu araç 10 dakka içindemi gelir bu hale....
biz böle bir ülkede yaşıyoruz işte
herkez kendine kılıf uyduruyor..