plajhavlusu
Kayıtlı Üye
rot ayarı bozuktur lastık yere surtunerek gıdıyordur bu lastıgının erımesınede sebep olur
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
selam koku el freni arızasıda olabilir tamamen boşaltmıyor ya da ayarsız olabilir frenleri sensör warmı sende bilmiyorum ama sensörler bozulmuş yanlış sinyalde gönderiyor olabilir inşallah büyük bi sıkıntısı olmaz esp flan arızalıysa balataya yanlış sinyalde gönderiliyo olabilirki lüks araçlarda olan bi şey bu bunlarıda sor bi servise araya sert bi cisim girmiş olabilir lastik kokusu değil gibi lastik neden koksun bunlara rağmen gerçekten yürüyen aksam değilde lastik kokuyorsa lastiğin çeliklerini yırtıyoda olabilir bende aracı ocak 8 de aldım her yerini düzelttirdim ondan olumsuz bakıyorum her şeyine yaptırdıktan sonra burda paylaş merak ettim bende
rot ayarı bozuktur lastık yere surtunerek gıdıyordur bu lastıgının erımesınede sebep olur
eline bir metre al sag lastık le sol lastıgın aralıklarla arasını olc bırbırınden mılımetrık bıle oynuyorsa ayar kacıklıgı vardır cukura vs gırmıssındır az da olsa merakını gıderırsın bu konuda
bu arada bunu neden soyledım !! safran boluya gıdıp geldıgım aracta kamber ayarı bozuktu dun bır olctuler 2,5 cm fark cıktı
Acaba egzost a poşet falan mı yapıştı oda yapar benim başıma gelmişti borulara yapıştı baya koku yapıyodu son susturucuya yapıştıysa yapar lastik ve frenler çok ısınmamış dediğine göre böyle bişey olabilir...
balatlara baktım bugun bişey yok balatalarda%90 balatalarla ilgilidir.Biran önce kontrol ettirmelisiniz.
yok plastik kokusu değil o kokuyu biliyorum. bu baya lastik kokusu ve sadece sol arka tekerlekten geliyor. arakda herhangi bi yerde yok kokuaynen bencede böyle olabilir..benimde geçenlerde leş gibi koktu araba ki arabanın içi koku cennetidir benim..bi baktım poşet sıkışmış egzosun borusuna.üstümü berbat ettim ama çıkarttım