ismailmee
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
aynen kardeşim..abı demek cupra yapsam benım araba bu olcak makyajlı benımkıde ve jantlarımızda aynı
spor yay var demı abı 3 cm?
ben spor yayları cıkarttım ama orjınala dondum ısbul asfalt sartlarından arabaya acıdım, sankı cupra tampon kesınlıkle spor yay ıstıo yoksa cok yuksek durur havası verıyor .aynen kardeşim..
aynen öyle cupra takıcaksan yaysız sakın takma leylek gibi orjinal tampondan daha yukarda duruyo çünkü bu arada paylaştığın resimlerin sahiplerini yanıyomusun ikiside bursalı bende dahil olmak üzere..ben spor yayları cıkarttım ama orjınala dondum ısbul asfalt sartlarından arabaya acıdım, sankı cupra tampon kesınlıkle spor yay ıstıo yoksa cok yuksek durur havası verıyor .
aynen öyle cupra takıcaksan yaysız sakın takma leylek gibi orjinal tampondan daha yukarda duruyo çünkü bu arada paylaştığın resimlerin sahiplerini yanıyomusun ikiside bursalı bende dahil olmak üzere..
ok kardeşim ikiside çok sewdiğim abilerimdir seat hastalık bursamızda seatı olanlarda[URL="http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402637_2623029287635_1012298095_3166054_1530877970_n.jpg"][/URL].....) al buda arka tampon....
engin abi zaten cupra demedim orjinlae ufak bi çalışma yaptım onu gösterdim ismaile..Bu arka tampon cupra değil makyajlı aracın kendi tamponu...