Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arka sis lambasını geri vitese çevirme olurmu

Yeni kasa fr lerde sis olan yer kırmızı değil ki beyaz dış kapak yeri

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
öle mi..hiç dıkkat edip kafa yormamıştım dogrudur o zaman....o zaman diğer geri stoptan sise paralel cekin hem sis kullanırsın hem geri vitesde yanar..olurmmu olur tabii elektrikci cözer sizin işinizi
[doublepost=1493457573,1493457373][/doublepost]
beyaz led sisli havalarda arkadan gelen göremez...dandık ledler kullanmayın..ali ekpressden cree led az akım çeken kullanın elektriksel donanımın baş dusmanı leddir.beyni karışıyor

öle mi..hiç dıkkat edip kafa yormamıştım dogrudur o zaman....o zaman diğer geri stoptan sise paralel cekin hem sis kullanırsın hem geri vitesde yanar..olurmmu olur tabii elektrikci cözer sizin işinizi

Olabilir bakalım artık yapacağız birşeyler arka sis lambasını pek kullanmam ben o yüzden geriye takınca iki tane led güzel duruyor bence tek olana göre acaba iki renk yanan led lamba varmıdır ikisinide değiştirip hem sis hemde geri vites olarak kullanabiliriz

[doublepost=1493457573,1493457373][/doublepost]
beyaz led sisli havalarda arkadan gelen göremez...dandık ledler kullanmayın..ali ekpressden cree led az akım çeken kullanın elektriksel donanımın baş dusmanı leddir.beyni karışıyor

Photon marka ledler kaliteli değilmidir ?

photon phillipsin taşeronudur...vw motorlu seatlar gibi :) burda led derken marka önemli değil..led in çekmiş olduğu yuksek akımdan dolayı beyne verdiği zarardan bahsediyoruz...sürekli yanan yerlere ledlerle donatmak sakıncalı,ama sizi durumunuzda geri vites sorun teşkil etmez...ledler için şudur diyemiyoz..masum değil..en kötüsü duy a yapışıyor eriyor vs

Geri
Üst Alt