semin
Kayıtlı Üye
aracım toplasanız ayda 1 kez yıkanmıştır.Bunun da sorumlulugu neden bizde oluyor bunu anlamıyorum.Kabul edilebilir bir durummuş gibi dusuncenize kızıyorum.Arkadaşlarında belirttigi gibi bariz işçilik dusurulmus aracları bu sizin zorunuza ister gitsin ister gitmesin ama malesef gercek bu.Aracın tampon vidalarının takılmadıgı,arka bagaja stepne dogru duzgun yerleştirilmediginden gelen sesler gibi bircok hata vardır bu her aracta da olur diyemeyiz tabiki.Biraz araştırırsanız millet bu ses yuzunden arabasını satıyor ne kadar sinir oluyor anlarsınız.Aracımı seviyorum ama bu sese de katlanmayı kabul edemem.Sizin mantıgınıza gore hiçbir araba alamayız.Allah korusun başınıza gelmesin ama o sesi duydugunuzda inanın bana hak vericeksiniz.Yada istanbuldaysanız bir gun bulusmada denk gelirsek bendeki aracı bi kullanmanızı isterim.(Yarın dogus oto maslak yerine erya ya gidicem bakalım onlar ne yapıcak)aracınızı ne kadar sık yakatırsanız o kadar sıklıkta üzerindeki yağ tabakası eksilecektir. çoğu yıkamacı kolayına kaçıyor ve ilaç sıkıp direk tabanca ile müdahale ediyor. bu ilacın içinde yağ sökücü ilaçlarda mevcut. dolayısı ile yağ tabakası ve bir süre sonrada ordaki yağdan eser kalmıyor. bu sebepten ötürüde kapılar gıcırdamaya başlıyor. en iyisi oraların silinmesidir ve bunun bilincinde olmayan bir yıkamacıda yıkanıyorsa aracınız bu sıkıntı ile karşılaşmanız kaçınılmaz bunun doğuş veya seat markası ile bir alakası yok ve onlarında çözüm bulabileceği bir durum değil. bu sorunun yükümlülüğü tamamen size ait oluyor bu durumda. ayrıca gelelim benzetmenizi eleştirme sebebime ben zaten size küfür ettiğinizi söylemedim. sadece söylemek istediğim bu araba ile zamanında tenekeden imal edilmiş bir arabyla bir tutmanız. o zaman sizin alacağınız araba bir bmw , mercedes veyada audi olması gerekirdi yanlış bir marka almışsınız. bu tür bir ses arabadan sizi soğutuyorsa zaten bu markanın aracını kullanmayınız.