Konu yine askıda kalmış galiba...
Cupra marşpiyel bulmam lazım
yorumsuz
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Niye askıda kalsın.Arac boyada bende dınlenıyorum.Arac cıktıgında fıbercı ıle gorusecem.Hatta fıbercıler ıkı tane oldu.Cupra marşpiyel anca servisten çözebilirsin.Mevlütün aractaki marşpiyelleride düşünebilirsin.
mehmet aynı spoiler i istiyoruz.inceden kalına doğru güzzel olur.yönetci abimizin aracındaki tam istediğimiz aslında.biraz stoplara yakın duruyor farklı göstermiş....d_darko top sport tamponu nerden kaça buldun kardeş ? tampona girmeyip lip mi alsam diyorum , nerde buluruz ki
bu arada marşbiyel için müracat mevlüt zaten.far kaşıda 70 tl normal heralde ? kaput uzatmada çok yakışıyor toledolara ama nasıl olur maliyeti nedir bilmiyorum.far kaşı alırsan banada yolla fotoları mehmet
bagaj üstünü tanımadığım fiberci ölçtü biçti anında kalıp yaptı bende yanındaydım ben söyledim o yaptı ve cuk oldu..sizde öyle yapın hatta bmw dan bahsedin elemanın hayal gücüde varsa arabanın başında yaparya bide cezmi abiye rica etsekte şu spoilerinin yakından çekilmiş ayrıntılı fotosunu görsek iyi olur..bu konu her açıldığında cezmi abinin spoileri gündeme geliyor..bir de sadece arkaya takılsa nasıl olur acaba sırıtırmı..cezmi abinin cam üstüyle harika olmuş gerçekten